tirsdag 8. desember 2009

My new favorite shiiit...


Jeg har fått meg en ny yndlings drikke. Arizona green tee, spesielt den med asian plum. De er både sunne og kjempegode. :) Lovelovelove.... :)


Jeg syns at alle bør smake disse, de er skikkelig skikkelig gode.

mandag 7. desember 2009

Loove is in the ehh air?


Jeg ønsker meg en kjæreste. Alle mine venner løper rundt meg og er superforelska og har kjæreste og sånn.. Og meg som dramatsik ble singel i sommer, savner å ha noen der.


Menmen tar ting som det kommer. Men jeg håper d kommer litt snart da.. :)


søndag 6. desember 2009

Bloggbloggblogg

Jeg har vert skikkelig, skikkelig, skikkelig treig på blogginga i det siste. Det var litt teit. Men nå som jeg har fått min egen pc så skal det bli bedre...

*bloggeblogge*


Va foresten å shoppet på Kvadrat i dag. Kjøpte meg verdens kuleste paljettvest.... Ikke helt denne men den ligner. :D


onsdag 2. desember 2009

Fjortiiizzz..... (L)










Litt fjortis må man alltids være. Og siden den søte Mari-høna mi aldri har tatt noen fjortis bilder før, så bestemte vi oss for å ta noen.


Marii-miiii (L)

torsdag 29. oktober 2009

Snart jul :)




Nå er det bare 56 dagere igjen til jul! ^^Jeg gleder meg! Når jeg vandrer gjennom alle kjøpesenter og butikker og ser julevarene titter frem på reolene så merker jeg at julefølesen sniker seg stille inn på meg. I går da jeg kom hjem fra jobben så hadde pappa fyrt i peisen og hele stua luktet sånn (god!) kongerøkelse. Da kjente eg at NÅ er det snart jul. Da var det ikke annet å gjøre enn å finne frem Hanne Krogs julefavoritter fra 1984. Det kan umulig bli jul uten den.



Jeg er en av dem som elsker alt som har med jul og gjøre. Maten, lukten, stemningen, kakene, ALT! Eneste som vi mangler er den snøen. Uten den kommer aldri julen min til å bli som den en gang var da jeg var ung på 90-tallet.

mandag 12. oktober 2009

Ta en potet




Jeg ville bare tildele denne dagens blogginlegg til den fantastiske poteten.  "Hvorfor potet liksom? Hva er så bra me poteter da?"

Jo, det skal jeg fortelle deg:
- For det første poteten reddet Norge fra mang en hungersnød. 
- Potetmos!
- Potet kan lages på mange forskjellige deilige måter. Eks. i suppe, fløtegratinerte, kokte, stekte, i pytt i panne, i komla. Og lista bare fortsetter.
- Potetsangen i bilen til Thomas en sen torsdagskveld.
- Potetmos!
- PotetGULL! Hvem liker ikke potetgull?! 
- Sånne potet-stempel-bilder som man laget i barnehagen.
-Potetmel kan brukes til ALT! 
-Potetmos!
-Måten du blit så deilig mett på.
- C-vitaminer!
-1 potet plantet gir 10 nye poteter, og di 10 poetetene gir tilsammen 100 nye poteter. Og sånn fortsetter det. 

Så hva mer er det å si vår alles kjære og supre potet er FANTASTISK!! 
Poteten 4 Life (L)



(8) Ta En Potet (8)
Ta en potet, ta gjerne 4 ta 8, ta alle, ja, ta en potet. Stek dem og kok dem og spis gjerne skallet, men ta en potet.
Er du litt lei deg? Litt trist og litt trett? Har du forspist deg på søtt eller fett? SÅ! Ta en potet, ta gjerne 4, ta 8, ta alle, ja, ta en potet. Stek dem og kok dem og spis dem med skallet, men ta en potet.
Hvis du vil vokse, hvis det er ditt mål. Å bli en kjemPE, med armer av stål! SÅ! Ta en potet, ta gjerne 4, ta 8, ta alle, ja, ta en potet. Stek dem og kok dem og spis dem med skallet, men ta en potet.
Skal du ha selskap? Da gir du hver gjest. BARE POTETER! For da blir det fest! SÅ! Ta en potet, ta gjerne 4, ta 8, ta alle, ja, ta en potet. Stek dem og kok dem og spis dem med skallet, men ta en potet.
(Gitar spill)
SÅ! Ta en potet, ta gjerne 4, ta 8, ta alle, ja, ta en potet, potet potet. Stek dem og kok dem og spis gjerne skallet, men ta en potet!

onsdag 30. september 2009

Elèna og Gerd



"Den gang da Elèna og Gerd var på Elevtinget med EO. <3<3<3"


EO (L)


Du sitter for øyeblikket og leser et av de nyeste medlemmene i fylkesstyre i EO Rogaland sin blogg. Ble valgt inn på 1. elevforsamling. Så jeg gleder meg sykt til et år med jobbing for å forbedre den norske skolen. Jeg tror at det kan bli et spennede år med mange utfordringer, gleder og sorger.. Og det viktigste mange kjekke turer. ^^
Så EO er noe av det som kommer til å bli skrevet endel om i år tror jeg. :D

tirsdag 22. september 2009

HYBELKANINENE TAR OVER VERDEN!!!!

Jallefall har de begynt å ta over rommet mitt. Jeg satt for meg selv en kveld og ante fred og ingen fare. Plutselig så hørte jeg merkelige lyder fra under senga. Jeg titter ned og hva får jeg se? Hybelkaninene som jeg så elegant bare har ignorert det sista halve året. De har begynt å bygge en hær og gjør seg klar til å angripe meg å overta hele rommet for å bygge seg et et hybelkanin emperium! Frykten spredde seg som en ild i tørt gress! Jeg løp som en vind ned og fant frem støvsugeren og sugde hele hæren bort. *Puh* da var det marerittet over, og da er det enda et halvt år igjen før jeg trenger i finne frem støvsugeren. :)


mandag 7. september 2009

"Skal det være et nummer?"




Jeg er nettopp kommet inn gjennom døra, og sniker meg lydløst opp på rommet. Tar fram det nye Mag, og en stor Stratos. Nå skal jeg virkelig kose meg! Og da jeg kommer til den beste delen som handler om "Sex og sånt", ser eg artikkelen! "Den gjennomsnittlige amerikanske mann har hatt sex med syv kvinner i løpet av livet, mens kvinnene har hatt seg med fire. I følge National Center for Health Statistics."

Min første reaksjon var "Herrefre, (ja dette kommer på dialekt), de va græla lide!". Men hvorfor syns jeg at det er så lite. Ikke sex fire ganger, men sex med fire forskjellige menn. Det som er "normen" i samfunnet er jo at du ikke skal ha sex før du gifter deg. Så hvorfor tenker jeg at det er lite med fire menn?

Mine venner er ganske varierte, fra å være atten år å jomfru til å ha hatt sex med over femti stykker. Fra det ene ekstreme til det andre ekstreme. Hvor mange er egentlig for mange? Skal vi bare gå rundt å ha oss med mange forskjellige? Og hvor kommer egentlig disse "nye" verdiene? Er sex ikke noe lengre mellom to mennesker som elsker hverandre?

Hvor mange som er for mange må vel egentlig være opp til hver enkelt, men jeg må si når du er atten år og runder et tosifret tall... Mange mener jo at sex er forbeholdt i et forhold. Når til og med Paris Hilton har (i følge Cosmopolitan) disse verdiene, "Jeg gjør ikke "DET" uten at jeg er i et forhold."

Uansett man tror jeg at man bør tenke seg om før man hopper til køys med første og beste man ser. Om ikke annet med å beskytte seg skikkelig. Klamydia og herpes er ikke kule ting å ha. ;P


kommet hj

torsdag 27. august 2009

All alone by the telephone

Nå er det den 27 august klokka er 11.25. Og hva gjør jeg? Er jeg på skole eller jobb? Driver jeg med noe spennede som gjør at tiden min blir brukt verdifult? Neida, jeg sitter hjemme og spiser restene av gårsdagens pizza til frokost. Alle mine venner er enten begynt på skolen, eller så har di reist vekk på skole. Noen har til og med fått seg jobb, mens andre er i militære. Så hva er grunnen til at lille meg fremdeles sitter og blogger hjemme? Har søkt på en sånn milion jobber. Men ingen svar enda. *Håpehåpe*


fredag 31. juli 2009

Oslo og di

Meg å veninna mi er nettopp kommet hjem fra en super koselig tur i Oslo. Vi har vert over alt! Vi var og såg på slottet, universitet i Oslo, Nasjonalteateret, Stortinger. Og ellers andre gøye ting man kan se når man er på ferie i Oslo. Vi bodde hos et par ehh bekjente av meg Pål og Odd-Reza.
Var ute på Carl Johann på søndagen en tur, (meg å veninna mi ville ut å spise). Men fy søren så mye liv. Det var masse gatemusikanter, henna tatovører og billedkunstnere. Levende statuer var det og ganske mange av. Syns det er så koselig når det er slik, det viser at vi har litt liv her i Norge. :)

Men det kjekkeste med hele turen nesten var da vi satt hjemme hos Odd på lørdagskvelden (merk: uten alkohol) og spilte Munchkin quest. :) Koste meg super masse da.

mandag 20. juli 2009

Sommer og ehhh sol?


Grilllins at my place

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Men de
t er ikke så lett når det er sommer. Og vi har faktisk hatt ganske mye fint vær. En gang hadde vi vel 30 grader her. Og til å være Stavangerområdet er det ganske bra. Men etter en liten stund med det så fikk vi jo regnværet tilbake.

Grillings på Bråsten

Jeg hadde fått meg en sommerjobb. Eller det er den sammen som jeg har hatt i fem år nå. Men jeg hadde sluttet, men der var jeg plutselig tilbake igjen. :) Jallefall, det er en kjosk/butikk. Så jeg lager pomfri og hamburgere. Et "gate"-kjøkken med andre ord. Så nå er jeg så utrolig lei av alt så heter fast food. Nei på tide å begynne å spise sunt. :) Så grillings med masse salat er å fortrekke. Om vi noen ganger får fint vær igjen. :)

mandag 15. juni 2009

Ønsker seg ^^

Har skikkelig lyst på noen nye klær og bikiner. Dritt lei av alle de kjedelige trekantbikiniene. Så mitt mål for sommeren er å skaffe meg en ûberkul badedrakt og en fantastisk stilig bikini. :) Fant noen kjekke på nettet. 






Fant også dette superdigge antrekket.




Endelig NORSKE jordbær

For en super digg dag! Kom ikke opp i muntlig eksamen, var så redd for å måtte sitte inne de neste tre dagene og jobbe me norsk eller noe. Så meg og to i klassen (PK og Salte) stakk til Stavanger for å gå på kafé. Choko Boco er blitt min og Salte sin plass. :) 

Været var superdeilig, så vi bestemte oss for at vi skulle sitte på gresset utenfor domkjerka og spise jordbær. Norske, deilige, superfantastiske jordbær. Det er noe alle i Stavanger-området bør gjør en gang i livet. Minst! Og stakkars Salte han greide å miste lommeboka en eller annen  plass i Stavanger. Det er så typisk han.. :)


Deilig!

lørdag 13. juni 2009

Ketchup ^^

Følte bare for å legge ut et fint bilde av en kjempegod ketchup :)
(Bildet er copyright til meg. Flinke fotografen =P )

Grillawzmness

Hadde eksamen i mediefag på onsdag den 10.06. Fy søren jeg var nervøs da jeg skulle inn. Jeg er nemlig ikke den som er flinkest til å forberede meg. Så der satt jeg med nesten ingen forberedelse og var dødsnervøs. Men når jeg kom inn gikk alt ganske bra egentlig. Sensoren var ganske snål, under hele fremføringen min satt han så såg ut av vinduet. Tror han såg på meg maks tre ganger på en halvtime. Syns det er litt frekt å gjøre slik jeg. Men men, fikk jo femmer da så jeg er nøgd jeg. :)

I dag skal jeg ha folk over på grillings. Har gledet meg hele uka, men ikke bare det for Jan Erik kjæresten min kommer hjem, så dette er første gang jeg ser ham på to uker.

Gjengen min... ^^ <3


torsdag 11. juni 2009

Sommerferie <3

Fy søren, nå er det bare en uke igjen på skolen. Gjett om jeg gleder meg! Etter tretten år på skolen syns jeg at jeg fortjener en real ferie. For første sommeren siden jeg var tretten år skal jeg ikke jobbe noe som helst (inntil jeg får meg en jobb vel å merke). Jeg skal bare sitte på stranda, kose meg, spise is, bade, sole meg. Jeg skal rett å slett bare ha det digg. <3 Det er noe som jeg gleder meg super masse til. Nå gjelder det bare å få vite om jeg kommer opp i muntlig først. :)

tirsdag 9. juni 2009

Eksamen og di :)



Sitter her etter to dager (litt) intensiv jobbing med en artikkel om Facebook på den videregående skolen. Det var tydeligvis det lette, så nå må jeg lage en ùber bra framføring på 30 min. Og i denne fremføringen skal jeg ikke bare vær super reflektert om mitt eget arbeid. Neida, jeg skal kunne alt det er å vite om bra journalastikk. Men siden jeg skal være sist i morgen, dvs klokken 4, så har jeg endel tid å jobbe på i morgen også. :) 

 Min kjære Elèna som var villig til å pose for meg. :)


lørdag 23. mai 2009

Word 4 life

Nå sidde jeg foran PCen, et worddokument åpent, facebook er oppe og fem forskjellige msn samtaler står og blinker. Alt er så vanvittig spennende, alt som ikke er særemne som jeg skriver på. Det enkele worddokumentet "Særemne_09".

(Bilde til venstre er min Litago ku, som jeg laget under forberedelsen til en annen oppgave.)

Jeg skal skrive en personutviklingsanalyse om hovedpersonen i to bøker som jeg har lest. Jeg skal også gå nærmere innpå ungdomslitteratur i forhold til voksen- og barnelitteratur. Innleveringen er om to dager, og jeg skal skrive 10-15 sider.

Det er ikke lett å begynne å skrive skikkelig bra, spesielt når jeg vil fortelle veninnen mine om festen jeg var på i går. Alt det dumme jeg gjorde i min berusethet. Sprit og meg funker sjelden, men alikevel er det det som jeg ender mest opp med på fest. Ikke nok med det, jeg er alene hjemme og vil arrangere en filmkveld hjemme hos en veninne av meg sånn at jeg slipper å sitte alene hele kvelden.

Med, ikke så mange, distraksjoner så er det jaggu meg ikke lett å skrive ferdig særenme nei. Men man må jo nesten bare prøve så godt man kan. Man lever jo kun en gang (om gangen), så man må jo gjøre det beste man kan utav det.

:D

onsdag 20. mai 2009

Venner for livet

Jeg satt akuratt og tenkte på alle de vennene jeg har som jeg ikke ser så ofte lengre. Det er utrolig kjipt at det alltid blir slik. Jeg har flyttet endel så jeg kom til å tenke på alle de som jeg har sakt at "Ja, meg og deg MÅ holde kontakten. Me må se hverandre minst en gang i måneden." til. Men slik blir det jo aldri. Satt og tenkte, min besteveninne Connie, henne er det nesten et halvt år siden jeg såg sist. (Fra sist jeg såg henne til gangen før det) Jeg tror at jeg burde bli flinkere til å huske på de gamle vennene mine.

<--- (Jeg southparka my self. Joda litt random er jo greit^^ )


MEN! Hvorfor blir det alltid at vi sier "Ja, vi må så finne på noe en dag!" men det skjer aldri. Er det bare noe vi sier bare for å være høflige? Jeg er en av de som bruker den setnigen litt for ofte. Men jeg vil så gjerne se alle de gamle vennene mine jeg treffer på bussen, men det blir aldri tid til det.


Jeg hater det, savner de gamle vennene mine jeg... :/

Slutt på russen for i år

Overnattet på skolen, det var vel den kvelden med mest fyll og spetakkel for meg ja :)

Joda nå er russefeiringen over.

Jeg som hadde så mange planer om hva jeg skulle gjøre i russetiden. Jeg ville ta så mange knuter, jeg skulle feste som bare det og kongeparken var jo et selvfølge. Men alt det der ble aldri noe av egentlig. Tror jeg tok tilsammen 20 knuter eller noe slikt, kongeparkenbiletten solgte jeg og festing ble det heller ikke så mye av.


16. mai var jo en av de dagene som jeg skulle feste skikkelig, men neida. Min 16. mai bestod av chips, cola og Grand Prix. :) Så alt sjer ikke alltid etter planen, men men. Alt i alt var det en helt grei russetid.



tirsdag 12. mai 2009

Kongeparken vs penger og besteveninne


Jeg hadde sammen med noen av mine besteveninner kjøpt bilett til Russe-landstreffet i kongeparken for nesten et år siden. Vi gledet oss kjempe masse og hadde mange fantastiske ønsker og tantker om hvor fantastisk kult det ville bli. Men, så  har vi det sånn at jeg plutselig fant ut at jeg ikke vill alikevel. Fem dager før.. Jeg hadde en lang diskusjon med mine nærmeste, men så kom jeg fram til at skal jeg gå på landstreffet, i surt kaltd vær, høre på HØY musikk jeg ikke liker, og være med masse fulle mennesker. (Jeg liker ikke å være nær mennesker som er overberuset, det er en av de tingen som skremmer meg skikkelig.) 

Så jeg solgte biletten, med god fortjeneste :), og mye mobbing og sutring fra klassekamerater og veninner. Jeg tok første båt inn til Ryfylke og tilbrakte helga sammen med min ALLER beste veninne, og brukte tiden på å slappe av og kose meg.

Så når mandag morgen kom. Og alle min klassekamerater var trøtte bakfulle og hadde masse uforklarlige blåmerker, var jeg uthvilt og følte meg fresh.  :D

søndag 26. april 2009

Russetid

Siden jeg nå er russ er jo det litt spennede å blogge om. Vi begynte på fredag, da var det russedåp og Kick off kro. Det var en sinnsykt kul dag. Vi begynte med å reise til Vaulen for det var der vi skulle ha dåpen. Men så fikk vi ikke låv å ha den der, så vi måtte gå bort til Hinna-stranden. Ikke at vi viste hvor den var men vi ringe (som vi alltid gjør) til moren til PK. Hun vet alt. Jallefall, vi gikk bort til Hinna-stranden for det var jo bare noen hundre meter å gå. Da dåpen skulle begynne kom russestyret bærenes på et toalett. (?) Det var ikke så gale som vi skulle trodd vi skulle bare sitte på det under dåpen. Vi skulle sitte ned og de sa noe pent om oss. Så fikk vi ti sekunder til å drikke opp en flaske med noe, enten øl eller det du hadde. Jeg som var lur nok til å ta med en av disse WDK-rusbrusene. Som er 70% sukker og resten vann, alkohol, smak- og fargestoffer. Siden jeg ikke er en av de som styrter mest så klarte jeg ikke halvparten engang. Så jeg fikk nesten alt i hodet. Gjett om jeg var deilig der jeg gikk med super klissete, som ble stift etter hvert, og som luktet så søtt at jeg trodde at jeg skulle spy. Mmm det var deilig det.


Men så måtte vi jo videre, så meg å Salte gikk for å ta bussen. Så vi bare gikk på den første å beste bussen vi såg vi. Som tilfeldigvis var en helt annen buss den det vi skulle på. Så vi havnet oppe i gokk. Da vi endelig fikk tumlet oss av bussen, fant vi ut at vi måtte gå i en halv evighet for å komme oss til neste buss-stopp. I mellomtiden måtte vi innom Ica og kjøpe øl, grillmat og sjokolade. Da vi endelig kom frem til vorshet var vi så slitne at vi så vidt orket å drikke.
Kvelden gikk som den skulle den, og vi grillet, drakk øl og koste oss. Di hadde til og med en trampoline der som var kjempe gøy. Videre til kroen, ble Maren og jeg hentet av en venn av meg.

På kroen skulle vi vrenge russebuksene klokken 12, se for deg et rom med 300 russ som står halvnakne og prøver å ta på seg buksene med endel i promille. Jeg var lur eller dum nok (alt ettersom hva du liker) til å skifte før klokken var 12.
Men alt i alt så var det en kjempe kjekk dag, med masse trim. Gleder meg bare til resten av min überkule russetid. Som jeg sikkert kommer til å blogge mer om senere.

(Alle navnene i dette innlegget er fra klassen min, så vet du det)

torsdag 16. april 2009

FacebookFever

Det slår meg hvor mye facebook er blitt en del av vår hverdag. Jeg sitter og ser på NewsFeeden på min egen profil. Nå vet jeg hvem som skal på russekro eller hvem som skal sitte hjemme og øve til prøve. Det er jo ganske gøy å se hva dine venner skal gjøre eller ikkje gjøre. Men noen ganger føler jeg at det tar litt av.


Facebook er en fantastisk måte å holde kontakt med venner på, og ha noe å gjøre på i kjedelige norsktimer. (Ikke at jeg oppfordrer til noe slikt) Men når mennesker legger ut bilder fra jentevorshe, masse bilder av deg og veninnene i bare undertøyet, med en øl i handa. Er dette noe de virkelig ønsker at tanten din som akuratt har fått seg facebook profil. Eller noen for den saks skyld. Jeg kan ikke tenke meg noen som ser tilbake på den tiden med deiligst.no og snadder.com som noe bra. Er det virkelig dette noe vi ønsker å stå for? Ønsker vi at våre barn skal se disse bildene om 10 år.


En bør kanskje tenke seg litt om før man legger ut de aller værste bildene. Jeg vet i jallefall at jeg er vanvittig glad for at snadder.com er lagt ned. (Selv om jeg aldri har lagt ut så gale bilder)