lørdag 23. mai 2009

Word 4 life

Nå sidde jeg foran PCen, et worddokument åpent, facebook er oppe og fem forskjellige msn samtaler står og blinker. Alt er så vanvittig spennende, alt som ikke er særemne som jeg skriver på. Det enkele worddokumentet "Særemne_09".

(Bilde til venstre er min Litago ku, som jeg laget under forberedelsen til en annen oppgave.)

Jeg skal skrive en personutviklingsanalyse om hovedpersonen i to bøker som jeg har lest. Jeg skal også gå nærmere innpå ungdomslitteratur i forhold til voksen- og barnelitteratur. Innleveringen er om to dager, og jeg skal skrive 10-15 sider.

Det er ikke lett å begynne å skrive skikkelig bra, spesielt når jeg vil fortelle veninnen mine om festen jeg var på i går. Alt det dumme jeg gjorde i min berusethet. Sprit og meg funker sjelden, men alikevel er det det som jeg ender mest opp med på fest. Ikke nok med det, jeg er alene hjemme og vil arrangere en filmkveld hjemme hos en veninne av meg sånn at jeg slipper å sitte alene hele kvelden.

Med, ikke så mange, distraksjoner så er det jaggu meg ikke lett å skrive ferdig særenme nei. Men man må jo nesten bare prøve så godt man kan. Man lever jo kun en gang (om gangen), så man må jo gjøre det beste man kan utav det.

:D

onsdag 20. mai 2009

Venner for livet

Jeg satt akuratt og tenkte på alle de vennene jeg har som jeg ikke ser så ofte lengre. Det er utrolig kjipt at det alltid blir slik. Jeg har flyttet endel så jeg kom til å tenke på alle de som jeg har sakt at "Ja, meg og deg MÅ holde kontakten. Me må se hverandre minst en gang i måneden." til. Men slik blir det jo aldri. Satt og tenkte, min besteveninne Connie, henne er det nesten et halvt år siden jeg såg sist. (Fra sist jeg såg henne til gangen før det) Jeg tror at jeg burde bli flinkere til å huske på de gamle vennene mine.

<--- (Jeg southparka my self. Joda litt random er jo greit^^ )


MEN! Hvorfor blir det alltid at vi sier "Ja, vi må så finne på noe en dag!" men det skjer aldri. Er det bare noe vi sier bare for å være høflige? Jeg er en av de som bruker den setnigen litt for ofte. Men jeg vil så gjerne se alle de gamle vennene mine jeg treffer på bussen, men det blir aldri tid til det.


Jeg hater det, savner de gamle vennene mine jeg... :/

Slutt på russen for i år

Overnattet på skolen, det var vel den kvelden med mest fyll og spetakkel for meg ja :)

Joda nå er russefeiringen over.

Jeg som hadde så mange planer om hva jeg skulle gjøre i russetiden. Jeg ville ta så mange knuter, jeg skulle feste som bare det og kongeparken var jo et selvfølge. Men alt det der ble aldri noe av egentlig. Tror jeg tok tilsammen 20 knuter eller noe slikt, kongeparkenbiletten solgte jeg og festing ble det heller ikke så mye av.


16. mai var jo en av de dagene som jeg skulle feste skikkelig, men neida. Min 16. mai bestod av chips, cola og Grand Prix. :) Så alt sjer ikke alltid etter planen, men men. Alt i alt var det en helt grei russetid.



tirsdag 12. mai 2009

Kongeparken vs penger og besteveninne


Jeg hadde sammen med noen av mine besteveninner kjøpt bilett til Russe-landstreffet i kongeparken for nesten et år siden. Vi gledet oss kjempe masse og hadde mange fantastiske ønsker og tantker om hvor fantastisk kult det ville bli. Men, så  har vi det sånn at jeg plutselig fant ut at jeg ikke vill alikevel. Fem dager før.. Jeg hadde en lang diskusjon med mine nærmeste, men så kom jeg fram til at skal jeg gå på landstreffet, i surt kaltd vær, høre på HØY musikk jeg ikke liker, og være med masse fulle mennesker. (Jeg liker ikke å være nær mennesker som er overberuset, det er en av de tingen som skremmer meg skikkelig.) 

Så jeg solgte biletten, med god fortjeneste :), og mye mobbing og sutring fra klassekamerater og veninner. Jeg tok første båt inn til Ryfylke og tilbrakte helga sammen med min ALLER beste veninne, og brukte tiden på å slappe av og kose meg.

Så når mandag morgen kom. Og alle min klassekamerater var trøtte bakfulle og hadde masse uforklarlige blåmerker, var jeg uthvilt og følte meg fresh.  :D