søndag 26. april 2009

Russetid

Siden jeg nå er russ er jo det litt spennede å blogge om. Vi begynte på fredag, da var det russedåp og Kick off kro. Det var en sinnsykt kul dag. Vi begynte med å reise til Vaulen for det var der vi skulle ha dåpen. Men så fikk vi ikke låv å ha den der, så vi måtte gå bort til Hinna-stranden. Ikke at vi viste hvor den var men vi ringe (som vi alltid gjør) til moren til PK. Hun vet alt. Jallefall, vi gikk bort til Hinna-stranden for det var jo bare noen hundre meter å gå. Da dåpen skulle begynne kom russestyret bærenes på et toalett. (?) Det var ikke så gale som vi skulle trodd vi skulle bare sitte på det under dåpen. Vi skulle sitte ned og de sa noe pent om oss. Så fikk vi ti sekunder til å drikke opp en flaske med noe, enten øl eller det du hadde. Jeg som var lur nok til å ta med en av disse WDK-rusbrusene. Som er 70% sukker og resten vann, alkohol, smak- og fargestoffer. Siden jeg ikke er en av de som styrter mest så klarte jeg ikke halvparten engang. Så jeg fikk nesten alt i hodet. Gjett om jeg var deilig der jeg gikk med super klissete, som ble stift etter hvert, og som luktet så søtt at jeg trodde at jeg skulle spy. Mmm det var deilig det.


Men så måtte vi jo videre, så meg å Salte gikk for å ta bussen. Så vi bare gikk på den første å beste bussen vi såg vi. Som tilfeldigvis var en helt annen buss den det vi skulle på. Så vi havnet oppe i gokk. Da vi endelig fikk tumlet oss av bussen, fant vi ut at vi måtte gå i en halv evighet for å komme oss til neste buss-stopp. I mellomtiden måtte vi innom Ica og kjøpe øl, grillmat og sjokolade. Da vi endelig kom frem til vorshet var vi så slitne at vi så vidt orket å drikke.
Kvelden gikk som den skulle den, og vi grillet, drakk øl og koste oss. Di hadde til og med en trampoline der som var kjempe gøy. Videre til kroen, ble Maren og jeg hentet av en venn av meg.

På kroen skulle vi vrenge russebuksene klokken 12, se for deg et rom med 300 russ som står halvnakne og prøver å ta på seg buksene med endel i promille. Jeg var lur eller dum nok (alt ettersom hva du liker) til å skifte før klokken var 12.
Men alt i alt så var det en kjempe kjekk dag, med masse trim. Gleder meg bare til resten av min überkule russetid. Som jeg sikkert kommer til å blogge mer om senere.

(Alle navnene i dette innlegget er fra klassen min, så vet du det)

torsdag 16. april 2009

FacebookFever

Det slår meg hvor mye facebook er blitt en del av vår hverdag. Jeg sitter og ser på NewsFeeden på min egen profil. Nå vet jeg hvem som skal på russekro eller hvem som skal sitte hjemme og øve til prøve. Det er jo ganske gøy å se hva dine venner skal gjøre eller ikkje gjøre. Men noen ganger føler jeg at det tar litt av.


Facebook er en fantastisk måte å holde kontakt med venner på, og ha noe å gjøre på i kjedelige norsktimer. (Ikke at jeg oppfordrer til noe slikt) Men når mennesker legger ut bilder fra jentevorshe, masse bilder av deg og veninnene i bare undertøyet, med en øl i handa. Er dette noe de virkelig ønsker at tanten din som akuratt har fått seg facebook profil. Eller noen for den saks skyld. Jeg kan ikke tenke meg noen som ser tilbake på den tiden med deiligst.no og snadder.com som noe bra. Er det virkelig dette noe vi ønsker å stå for? Ønsker vi at våre barn skal se disse bildene om 10 år.


En bør kanskje tenke seg litt om før man legger ut de aller værste bildene. Jeg vet i jallefall at jeg er vanvittig glad for at snadder.com er lagt ned. (Selv om jeg aldri har lagt ut så gale bilder)