lørdag 10. september 2011

Blond, brainless bimbo


I dag så jeg noe ganske forstyrrende en av disse video-bloggene til disse blonde bimboene. Denne videoen gikk ut på at hun var så deilig og hvor vanvittig drita hun skulle bli. I tillegg foreteller hun om en annens blogger sin idé om å skape et nytt politisk parti som heter Pink parti. Der hvor hun, siden hun var så fantastisk deilig, skulle være lederen. Og de skulle forby trange klær over størrelse 36.


Dette skremmer meg, at unge jenter faktisk tror at dette er kult. At du må være blond, deilig og tynn for å lykkes i verden. At dem faktisk setter slike som henne som forbilde. Hadde jeg sett ut så henne hadde jeg skjemtes. Ikke bare er håret så bleket at det nesten ser ut som det faller av, så jeg beklager men hun var ikke direkte pen.

Jentene som drømmer om å se slik ut kommer nok til å skjønne en dag: gutter liker dem nå, men det er bare fordi de tror at det skal være slik. Men når guttene blir eldre så vil de ikke ha en dame, som kanskje tar seg bra ut på fest, men de vil ha en dame de kan snakke med og som faktisk har mer kunnskap enn bare om sminke, mote og "vanvittig drita" de skal bli.

Det skal sies at det ikke er alle jenter som er opptatt av sminke og mote som er slik. Men det er uansett mange nok.

Jenter sjerp dere!

Se selv og forferdet!
http://www.youtube.com/watch?v=Mw3mpYX3Kgg&sns=fb