torsdag 29. oktober 2009

Snart jul :)




Nå er det bare 56 dagere igjen til jul! ^^Jeg gleder meg! Når jeg vandrer gjennom alle kjøpesenter og butikker og ser julevarene titter frem på reolene så merker jeg at julefølesen sniker seg stille inn på meg. I går da jeg kom hjem fra jobben så hadde pappa fyrt i peisen og hele stua luktet sånn (god!) kongerøkelse. Da kjente eg at NÅ er det snart jul. Da var det ikke annet å gjøre enn å finne frem Hanne Krogs julefavoritter fra 1984. Det kan umulig bli jul uten den.



Jeg er en av dem som elsker alt som har med jul og gjøre. Maten, lukten, stemningen, kakene, ALT! Eneste som vi mangler er den snøen. Uten den kommer aldri julen min til å bli som den en gang var da jeg var ung på 90-tallet.

mandag 12. oktober 2009

Ta en potet




Jeg ville bare tildele denne dagens blogginlegg til den fantastiske poteten.  "Hvorfor potet liksom? Hva er så bra me poteter da?"

Jo, det skal jeg fortelle deg:
- For det første poteten reddet Norge fra mang en hungersnød. 
- Potetmos!
- Potet kan lages på mange forskjellige deilige måter. Eks. i suppe, fløtegratinerte, kokte, stekte, i pytt i panne, i komla. Og lista bare fortsetter.
- Potetsangen i bilen til Thomas en sen torsdagskveld.
- Potetmos!
- PotetGULL! Hvem liker ikke potetgull?! 
- Sånne potet-stempel-bilder som man laget i barnehagen.
-Potetmel kan brukes til ALT! 
-Potetmos!
-Måten du blit så deilig mett på.
- C-vitaminer!
-1 potet plantet gir 10 nye poteter, og di 10 poetetene gir tilsammen 100 nye poteter. Og sånn fortsetter det. 

Så hva mer er det å si vår alles kjære og supre potet er FANTASTISK!! 
Poteten 4 Life (L)



(8) Ta En Potet (8)
Ta en potet, ta gjerne 4 ta 8, ta alle, ja, ta en potet. Stek dem og kok dem og spis gjerne skallet, men ta en potet.
Er du litt lei deg? Litt trist og litt trett? Har du forspist deg på søtt eller fett? SÅ! Ta en potet, ta gjerne 4, ta 8, ta alle, ja, ta en potet. Stek dem og kok dem og spis dem med skallet, men ta en potet.
Hvis du vil vokse, hvis det er ditt mål. Å bli en kjemPE, med armer av stål! SÅ! Ta en potet, ta gjerne 4, ta 8, ta alle, ja, ta en potet. Stek dem og kok dem og spis dem med skallet, men ta en potet.
Skal du ha selskap? Da gir du hver gjest. BARE POTETER! For da blir det fest! SÅ! Ta en potet, ta gjerne 4, ta 8, ta alle, ja, ta en potet. Stek dem og kok dem og spis dem med skallet, men ta en potet.
(Gitar spill)
SÅ! Ta en potet, ta gjerne 4, ta 8, ta alle, ja, ta en potet, potet potet. Stek dem og kok dem og spis gjerne skallet, men ta en potet!