onsdag 30. september 2009

Elèna og Gerd



"Den gang da Elèna og Gerd var på Elevtinget med EO. <3<3<3"


EO (L)


Du sitter for øyeblikket og leser et av de nyeste medlemmene i fylkesstyre i EO Rogaland sin blogg. Ble valgt inn på 1. elevforsamling. Så jeg gleder meg sykt til et år med jobbing for å forbedre den norske skolen. Jeg tror at det kan bli et spennede år med mange utfordringer, gleder og sorger.. Og det viktigste mange kjekke turer. ^^
Så EO er noe av det som kommer til å bli skrevet endel om i år tror jeg. :D

tirsdag 22. september 2009

HYBELKANINENE TAR OVER VERDEN!!!!

Jallefall har de begynt å ta over rommet mitt. Jeg satt for meg selv en kveld og ante fred og ingen fare. Plutselig så hørte jeg merkelige lyder fra under senga. Jeg titter ned og hva får jeg se? Hybelkaninene som jeg så elegant bare har ignorert det sista halve året. De har begynt å bygge en hær og gjør seg klar til å angripe meg å overta hele rommet for å bygge seg et et hybelkanin emperium! Frykten spredde seg som en ild i tørt gress! Jeg løp som en vind ned og fant frem støvsugeren og sugde hele hæren bort. *Puh* da var det marerittet over, og da er det enda et halvt år igjen før jeg trenger i finne frem støvsugeren. :)


mandag 7. september 2009

"Skal det være et nummer?"




Jeg er nettopp kommet inn gjennom døra, og sniker meg lydløst opp på rommet. Tar fram det nye Mag, og en stor Stratos. Nå skal jeg virkelig kose meg! Og da jeg kommer til den beste delen som handler om "Sex og sånt", ser eg artikkelen! "Den gjennomsnittlige amerikanske mann har hatt sex med syv kvinner i løpet av livet, mens kvinnene har hatt seg med fire. I følge National Center for Health Statistics."

Min første reaksjon var "Herrefre, (ja dette kommer på dialekt), de va græla lide!". Men hvorfor syns jeg at det er så lite. Ikke sex fire ganger, men sex med fire forskjellige menn. Det som er "normen" i samfunnet er jo at du ikke skal ha sex før du gifter deg. Så hvorfor tenker jeg at det er lite med fire menn?

Mine venner er ganske varierte, fra å være atten år å jomfru til å ha hatt sex med over femti stykker. Fra det ene ekstreme til det andre ekstreme. Hvor mange er egentlig for mange? Skal vi bare gå rundt å ha oss med mange forskjellige? Og hvor kommer egentlig disse "nye" verdiene? Er sex ikke noe lengre mellom to mennesker som elsker hverandre?

Hvor mange som er for mange må vel egentlig være opp til hver enkelt, men jeg må si når du er atten år og runder et tosifret tall... Mange mener jo at sex er forbeholdt i et forhold. Når til og med Paris Hilton har (i følge Cosmopolitan) disse verdiene, "Jeg gjør ikke "DET" uten at jeg er i et forhold."

Uansett man tror jeg at man bør tenke seg om før man hopper til køys med første og beste man ser. Om ikke annet med å beskytte seg skikkelig. Klamydia og herpes er ikke kule ting å ha. ;P


kommet hj