fredag 31. juli 2009

Oslo og di

Meg å veninna mi er nettopp kommet hjem fra en super koselig tur i Oslo. Vi har vert over alt! Vi var og såg på slottet, universitet i Oslo, Nasjonalteateret, Stortinger. Og ellers andre gøye ting man kan se når man er på ferie i Oslo. Vi bodde hos et par ehh bekjente av meg Pål og Odd-Reza.
Var ute på Carl Johann på søndagen en tur, (meg å veninna mi ville ut å spise). Men fy søren så mye liv. Det var masse gatemusikanter, henna tatovører og billedkunstnere. Levende statuer var det og ganske mange av. Syns det er så koselig når det er slik, det viser at vi har litt liv her i Norge. :)

Men det kjekkeste med hele turen nesten var da vi satt hjemme hos Odd på lørdagskvelden (merk: uten alkohol) og spilte Munchkin quest. :) Koste meg super masse da.

mandag 20. juli 2009

Sommer og ehhh sol?


Grilllins at my place

Nå er det lenge siden jeg har blogget. Men de
t er ikke så lett når det er sommer. Og vi har faktisk hatt ganske mye fint vær. En gang hadde vi vel 30 grader her. Og til å være Stavangerområdet er det ganske bra. Men etter en liten stund med det så fikk vi jo regnværet tilbake.

Grillings på Bråsten

Jeg hadde fått meg en sommerjobb. Eller det er den sammen som jeg har hatt i fem år nå. Men jeg hadde sluttet, men der var jeg plutselig tilbake igjen. :) Jallefall, det er en kjosk/butikk. Så jeg lager pomfri og hamburgere. Et "gate"-kjøkken med andre ord. Så nå er jeg så utrolig lei av alt så heter fast food. Nei på tide å begynne å spise sunt. :) Så grillings med masse salat er å fortrekke. Om vi noen ganger får fint vær igjen. :)