mandag 15. juni 2009

Ønsker seg ^^

Har skikkelig lyst på noen nye klær og bikiner. Dritt lei av alle de kjedelige trekantbikiniene. Så mitt mål for sommeren er å skaffe meg en ûberkul badedrakt og en fantastisk stilig bikini. :) Fant noen kjekke på nettet. 






Fant også dette superdigge antrekket.




Endelig NORSKE jordbær

For en super digg dag! Kom ikke opp i muntlig eksamen, var så redd for å måtte sitte inne de neste tre dagene og jobbe me norsk eller noe. Så meg og to i klassen (PK og Salte) stakk til Stavanger for å gå på kafé. Choko Boco er blitt min og Salte sin plass. :) 

Været var superdeilig, så vi bestemte oss for at vi skulle sitte på gresset utenfor domkjerka og spise jordbær. Norske, deilige, superfantastiske jordbær. Det er noe alle i Stavanger-området bør gjør en gang i livet. Minst! Og stakkars Salte han greide å miste lommeboka en eller annen  plass i Stavanger. Det er så typisk han.. :)


Deilig!

lørdag 13. juni 2009

Ketchup ^^

Følte bare for å legge ut et fint bilde av en kjempegod ketchup :)
(Bildet er copyright til meg. Flinke fotografen =P )

Grillawzmness

Hadde eksamen i mediefag på onsdag den 10.06. Fy søren jeg var nervøs da jeg skulle inn. Jeg er nemlig ikke den som er flinkest til å forberede meg. Så der satt jeg med nesten ingen forberedelse og var dødsnervøs. Men når jeg kom inn gikk alt ganske bra egentlig. Sensoren var ganske snål, under hele fremføringen min satt han så såg ut av vinduet. Tror han såg på meg maks tre ganger på en halvtime. Syns det er litt frekt å gjøre slik jeg. Men men, fikk jo femmer da så jeg er nøgd jeg. :)

I dag skal jeg ha folk over på grillings. Har gledet meg hele uka, men ikke bare det for Jan Erik kjæresten min kommer hjem, så dette er første gang jeg ser ham på to uker.

Gjengen min... ^^ <3


torsdag 11. juni 2009

Sommerferie <3

Fy søren, nå er det bare en uke igjen på skolen. Gjett om jeg gleder meg! Etter tretten år på skolen syns jeg at jeg fortjener en real ferie. For første sommeren siden jeg var tretten år skal jeg ikke jobbe noe som helst (inntil jeg får meg en jobb vel å merke). Jeg skal bare sitte på stranda, kose meg, spise is, bade, sole meg. Jeg skal rett å slett bare ha det digg. <3 Det er noe som jeg gleder meg super masse til. Nå gjelder det bare å få vite om jeg kommer opp i muntlig først. :)

tirsdag 9. juni 2009

Eksamen og di :)



Sitter her etter to dager (litt) intensiv jobbing med en artikkel om Facebook på den videregående skolen. Det var tydeligvis det lette, så nå må jeg lage en ùber bra framføring på 30 min. Og i denne fremføringen skal jeg ikke bare vær super reflektert om mitt eget arbeid. Neida, jeg skal kunne alt det er å vite om bra journalastikk. Men siden jeg skal være sist i morgen, dvs klokken 4, så har jeg endel tid å jobbe på i morgen også. :) 

 Min kjære Elèna som var villig til å pose for meg. :)